5 000 ₴
Показати оптові ціниГербіцид Півот призначений для захисту люцерни, люпину та сої від однорічних та багаторічних злакових і однорічних дводольних бур'янів, в т. ч. - амброзії.
Активна речовина: имазатапир 100 г / л
Форма: розчин
Фасовка: 10 л
Гербіцид, повністю проникаючи в бур'ян протягом години після обробки, здатний повністю знищити:
Одного застосування препарату достатньо, щоб бур'яни більше не з'явилися протягом усього вегетаційного періоду культурних рослин. Гербіцид можна застосовувати як до посіву сої, люцерни, люпину, так і після їх появи паростків: гербіцид не є фитотоксичних.
Найкраще це робити, коли злакові бур'яни не випустили 2-3 листків, злакові щоб мали не більше чотирьох.
Не можна застосовувати півот з грамініцидами, але він дуже добре взаємодіє з мінеральними маслами і ПАР.
Норма застосування препарату
Культура, об'єкт, що обробляється
Шкідливий об'єкт Спосіб, час обробки, особливості застосування Строк очікування (кратність обробок)
Терміни виходу для ручних (механізованих робіт)
0,5-0,8 Соя Однорічні, багаторічні злакові та однорічні дводольні бур'яни, в т. ч. види Амброзіо
Обприскування грунту до сівби (із загортанням), до сходів або обприскування посівів у фазі сходів - 2-х трійчастого листя культури. При пересіванні в рік застосування рекомендується висіву озиму пшеницю, на наступний рік - кукурудзу, ярі і озимі зернові, через 2 року - усі культури без обмежень.
Витрата робочої рідини - 200-400 л / га 60 (1) - (3)
0,4-0,5 Люпин (насіннєві посіви) Однорічні, багаторічні злакові та однорічні дводольні бур'яни, в т. ч. види Амброзіо Обприскування посівів у фазі 3-5 справжніх листків культури. Витрата робочої рідини - 200-400 л / га - (1) - (3)
1 Люцерна Однорічні, багаторічні злакові та однорічні дводольні бур'яни, в т. ч. види березки
Обприскування посівів через 7-10 днів після першого укосу. Витрата робочої рідини - 200-400 л / га - (1) - (3)
Основні | |
---|---|
Виробник | BASF |
Препаративна форма | Водно-суспензійний концентрат |
Вміст діючої речовини | імазетапір |
Спектр гербіцидної активності | амброзія, повитиці, лобода, молочай, просо, щириця, гірчиця, горець, осот, вівсюг, куряче просо, мишій |
Оброблювані культури. | Соя |
Користувальницькі характеристики | |
Тип впливу на організм | Системні |