2 940 ₴
Показати оптові ціниАктивна речовина: 200 г/л тіаметоксам, 100 г/л хлорантранилипрол
Хімічний клас: неонікотиноїди, анраниламіниди
Клас небезпеки: 3 (1 клас за стійкістю в ґрунті)
Препаративна форма: СК (суспензійний концентрат)
Контролює практично всіх комах-шкідників картоплі та овочевих культур, ефективний проти лускокрилих (гусениць), жорсткокривих (жуків і личинок), двокрилих комах (тлі, цикадок, клопів та ін.).
ВОЛІАМ ФЛЕКСІ, СК може застосовуватися через обприскування рослин і ґрунтово: під час садіння, через поливні системи, зокрема й крапельного поливання. Під час ґрунтового застосування препарат виявляє системні властивості, захищаючи рослину як від ґрунтових, так і від наземних шкідників.
Культура | Спектр дії | Фаза внесення | Норми витрати, л/га | Кратність оброблень/час очікування |
Капуста | Капустяний листоїд, капуста тля, капустяні лопухи, капустяні блошки, стеблевого та насіння довгоносика, капуста муха, капуста білан, капуста моль, ріпаковий білан, ріповий пількар, листогризальні совки | Обприскування в період вегетації | 0,3-0,4 |
2/20 |
Томати відкритого ґрунту | Листогризлячі совки, колорадський жук, тютюновий трипс, картопляна моль, картопляне совка | 2/14 | ||
Томати закритого ґрунту | Листогризні совки, тлі, тютюновий трипс | 2/7 | ||
Виноградники | Гронова листівка, скосар кримський, совки | 0,3-0,5 | 2/35 | |
Яблуня | Букарка, казарка, ля, яблуневий цвітоїд, плодоріжки, листочки, довгоносик сірий, яблуневий плодовий пілільник, совки | 3/20 |
Оптимальний годинник для проведення робіт — з 6.00 до 9.00 або з 19.00 до 23.00 у безвітряну суху погоду за температури не вище ніж 25 °C. Захисна зона для вильоту бджіл — не менш ніж 4 км. Терміни обмеження для вильоту бджіл — не менш ніж 4 доби.
Норма робочого розчину: 250-300 л/га для овочевих культур відкритого ґрунту; 400-800 л/га для культур захищеного ґрунту; 800-1200 л/га для плодово-ягідних культур залежно від об'єму крони дерева; 600-800 л/га для виноградників; 600-1000 для плодово-ягідних культур.
Основні | |
---|---|
Оброблювані культури. | Помідор |