1 700 ₴
Показати оптові ціниДіюча речовина: 550 г/л у формі калійної солі гліфосату
Спосіб дії: системний
Препаративна форма: розчинний концентрат
Заповнити бак обприскувача на 1/3 водою, приготувати маточний розчин Олімп, залити в бак, ввімкнути змішувач на 10-15 хв., долити води, ввімкнути змішувач на 10-15 хв., закрити люк обприскувача й перевірити роботу форсунок (характер розпилення має відповідати типу форсунок, якщо є відхилення - потрібно їх усунути).
При вечірній обробці існує ризик випадання нічних опадів. Не використовуйте у випадку неминучого дощу. Для досягнення оптимальної ефективності необхідний годинний проміжок до випадання опадів.
Культура |
Бур’яни |
Норма внесення, кг/л/га |
Спосіб та час обробки |
Кратність обробок |
Строк останньої обробки (днів до збору врожаю) |
Пари |
Однорічні та багаторічні злакові і дводольні бур'яни |
1,5-4,0 |
обприскування бур'янів у період їх активного росту |
1-2 (друга – за необхідності) |
- |
Землі несільськогосподарського користування |
Однорічні та багаторічні злакові та дводольні бур'яни |
2,4-6,0 |
обприскування вегетуючих бур'янів |
1 |
- |
Поля, призначені під посів (посадку) культур |
Однорічні та багаторічні злакові та дводольні бур'яни |
1,5-5,0 |
обприскування вегетуючих бур'янів навесні за 2 тижні до обробки ґрунту |
1 |
14 |
Виноградники, плодові сади (обробка міжрядь)
|
Багаторічні, однорічні злакові та дводольні бур'яни |
1,5-6,0 |
направлене обприскування вегетуючих бур'янів в міжряддях навесні або влітку |
1-2 (друга – за необхідності) |
- |
Соя |
Однорічні та багаторічні злакові та дводольні бур'яни |
2,4 |
обприскування посівів у фазі побуріння бобів нижнього та середнього ярусів (за вологості насіння не більше 35-40%) |
1 |
14 |
Горох |
Однорічні та багаторічні злакові та дводольні бур'яни |
2,4 |
обприскування посівів при побурінні 70% стручків |
1 |
14 |
Норма використання робочого розчину: 200–300 л/га.
Тарна одиниця: пластикова каністра 5 л.
Строк придатності: 3 роки з дати виготовлення.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Оброблювані культури. | Соя |
Основні | |
---|---|
Оброблювані культури. | Соя |