1 512 ₴
Показати оптові ціниТопаз 100 ЄС, к. е.
Зміст діючої речовини100 г/л пенконазол
Хімічна група:тріазол
Форма препарату:Концентрація ВООЗ: III
Упаковка: 1 л
ШВИДКИЙ ЗАХИСТ ВІД борошнистої роси
Головні переваги препарату
* Подовжена тривалість дії
* Системна дія допомагає захистити всі частини рослини: швидке поглинання зменшує ризик змивання дощем
* Захисна та лікувальна дія
* Ідеальний партнер у сумішах для комплексного захисту
ЗАСТОСУВАННЯ ПРЕПАРАТУ
Культура Спектр дії Фаза внесення Норма витрати, л/га Кратність обробок / Термін очікування
Огірки (відкритий ґрунт) Борошниста роса Обприскування в період вегетації 0,125-0,15 2/20
Огірки (закритий ґрунт) Борошниста роса Обприскування в період вегетації 0,25 3/3
Виноградники Оідіум Обприскування під час вегетації 0,15-0,25 4/20
Чорна смородина (розплідники, маточники) Борошниста роса Обприскування в період вегетації 0,3-0,4 4 / -
Чорна смородина Американська борошниста роса Обприскування в період вегетації 0,025-0,05% 0,2-0,4 4/20
Вишня (маточники) кокомікозом Обприскування під час вегетації 0,05% 0,3-0,4 2 / -
Персик борошниста роса, гнилизна плодів Обприскування в період вегетації 0,4 2/20
Яблуня Борошниста роса Обприскування під час вегетації 0,3-0,4 4/20
Суниця Борошниста роса Обприскування в період вегетації 0,05% 0,3-0,5 2 / -
Малина (розплідники) Пурпурова плямистість (дидимельоз), сіра гнилизна Обприскування в період вегетації 0,05-0,1% 0,3-0,6 2 / -
ОСОБЛИВОСТІ ПРЕПАРАТУ
Завдяки системній дії препарату Топаз діюча речовина переміщується по рослині акропетально, трансламінарно та базипетально. За рахунок швидкого засвоєння рослиною (30 хв.) та системної дії Топаз має виражений стоп-ефект та лікувальні властивості, навіть якщо зараження відбулося за три дні до внесення препарату. Високоефективний проти чорної, аспергільозної та чорної пліснеподібної гнилей ягід винограду (за даними Національного інституту винограду та вина "Магарич"
Рекомендована норма витрати робочого розчину
800-1200 л/га - для плодово-ягідних культур (залежно від обсягу крони),
300-400 л/га - для овочевих культур,
600-800 л/га – для виноградників.